x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şova: Lukoil să plătească taxele datorate şi să respecte legea

Şova: Lukoil să plătească taxele datorate şi să respecte legea

de Agerpres    |    09 Oct 2014   •   20:01
Şova: Lukoil să plătească taxele datorate şi să respecte legea

Purtătorul de cuvânt al PSD Dan Şova a declarat joi că Lukoil trebuie să plătească statului român taxele datorate şi să respecte legea, afirmând că preşedintele Traian Băsescu acoperă prin scandal relaţia sa cu această companie rusească.

"Mesajul transmis de Guvern este foarte clar: Lukoil trebuie să plătească statului român taxele datorate şi trebuie să respecte legea. În acelaşi timp, este de datoria Executivului să fie preocupat de stabilitatea locurilor de muncă din România şi de situaţia angajaţilor de la rafinăria din judeţul Prahova. Din păcate, Traian Băsescu a transformat tot acest caz într-o temă de campanie electorală pentru a-şi promova propria agendă. Preşedintele încearcă din răsputeri să pună beţe în roate Guvernului", a spus purtătorul de cuvânt al PSD, într-un comunicat de presă.

Şova este de părere că Traian Băsescu a 'inflamat' subiectul Lukoil cu scopul de a ascunde 'cu o perdea de injurii relaţia sa cu această companie rusească, un sponsor foarte important al campaniei sale din 2009'.

"Banii ruseşti au ajuns la campania domnului Băsescu, iar acum preşedintele nu ştie cum să acopere acest lucru", a completat Dan Şova.  

×
Subiecte în articol: Lukoil dan sova