x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică SRI o spionează pe Norica Nicolai

SRI o spionează pe Norica Nicolai

de Oana Stancu Zamfir    |    24 Sep 2007   •   00:00
SRI o spionează  pe Norica Nicolai
Sursa foto: DRAGOS ROBATZCHI/

PNL şi senatorul Norica Nicolai sunt urmăriţi de SRI, a acuzat ieri Grupul de Investigaţii Politice, condus de Mugur Ciuvică

PNL şi senatorul Norica Nicolai (foto) sunt urmăriţi de SRI, a acuzat ieri Grupul de Investigaţii Politice, condus de Mugur Ciuvică, făcănd publice două adrese de insoţire a unor materiale realizate de Grupul de Evidenţă din SRI, semnate de generalul Vasile Stanciu. "Informaţia prezentată se referă la unele afirmaţii ale senatorului Norica Nicolai", se arată in prima adresă. In cea de-a doua - intenţia PNL de a coagula un pol de dreapta liberal in Moldova, dar şi reacţii la o declaraţie publică a preşedintelui Băsescu.

Anunţul GIP a produs reacţii imediate in PNL, preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, solicitănd convocarea de urgenţă a directorului SRI George Maior la comisia parlamentară de specialitate. "Acuzaţiile sunt, după părerea mea, extrem de grave. Urmărirea afirmaţiilor unui om politic inseamnă poliţie politică", a afirmat Olteanu. Preşedintele comisiei, Radu Stroe, a cerut şi el SRI să explice aceste note pănă cel tărziu azi, apreciind că, dacă ele sunt reale, reprezintă "un dezastru". SRI a comunicat prin purtătorul de cuvănt că verifică documentele.

×
Subiecte în articol: politic