x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Mai 2009   •   00:00

10 mai 2009



BUCUREŞTI / Piaţa Sudului va fi demolată
Hala şi tarabele din Piaţa Sudului din Capitală vor fi demolate, începând din această după-amiază, în locul acestora urmând să fie construită, din banii Administraţiei Pieţelor din Sectorul 4, o hală modernă, dotată cu toate utilităţile necesare, potrivit Mediafax. Banii din care vor fi acoperite costurile investiţiei vor veni din încasările Administraţiei Pieţelor Sector 4, a declarat primarul Cristian Popescu-Piedone.

VOLUNTARI / Miron Cozma a spus "da"
După ce la 2 mai s-a logodit la Mânăstirea Lainici, din Defileul Jiului, cu iubita sa, avocata Monica Ionescu, fostul lider al minerilor Miron Cozma s-a despărţit definitiv de burlăcie sâmbătă. El s-a cununat civil cu Monica, devenind un cuplu oficial în faţa statului român, la Primăria din Voluntari. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doar câteva luni, Cozma fiind clientul biroului de avocatură la care lucrează actuala sa soţie.

SPANIA / 126 de milioane, la Euro Millions
Un spaniol a câştigat vineri seara peste 126 de milioane de euro - sumă echivalentă cu preţul a două avioane Airbus A-320 - la loteria Euro Millions, depăşind câştigul-record obţinut la loto, cu aproape patru ani în urmă, de o irlandeză care a câştigat 115,4 milioane de euro, relatează AFP. Jucătorul spaniol, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă, este singurul câştigător. Euro Millions reuneşte nouă ţări - Franţa, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Belgia, Elveţia, Luxemburg şi Austria.

×
Subiecte în articol: politic