x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică STIRILE ZILEI

STIRILE ZILEI

21 Noi 2004   •   00:00

22 NOIEMBRIE 2004

Dupa alegeri - Conditii PRM pentru aliante

Corneliu Vadim Tudor a declarat sambata ca PRM nu va face aliante postelectorale cu partidele care nu-si vor elimina coruptii, informeaza Rompres. "Nu avem nici o intelegere cu nimeni si nu vom accepta nici un fel de negocieri cu mafiotii. Daca vor intelegeri postelectorale, partidele trebuie sa-si elimine mai intai gangsterii si mafiotii din randurile lor si mai apoi stam de vorba", a spus Vadim Tudor. El a precizat ca PRM si-a eliminat cu un an inainte de alegeri toti oamenii asupra carora planau acuzatii de coruptie.

Alianta D.A - Tariceanu si-a criticat colegii

Copresedintele Aliantei D.A., Calin Popescu Tariceanu, s-a declarat nemultumit de modul in care colegii de la Bistrita au organizat mitingul electoral desfasurat vineri seara, informeaza Rompres. "Nu cred ca aseara, la Bistrita, a fost ceea ce suntem obisnuiti sa vedem", a declarat sambata Tariceanu. "Nu am impresia ca colegii de la Bistrita sunt prea tari la capitolul organizare si cred ca mai au de lucru mult", a adaugat el. Liderul judetean al PD, Ioan Oltean, a spus insa ca "mitingul si-a atins obiectivele", contrazicand-o si pe Mona Musca, in opinia careia "ploaia a nenorocit tot mitingul".

Tinutul Secuiesc - Marko Bela vrea indicatoare

Liderul UDMR Marko Bela s-a declarat de acord cu indicatoarele inscriptionate "Tinutul Secuiesc" care se vor amplasa saptamana viitoare la intrarea in judetul Covasna. "Este, intr-adevar, o exprimare la nivel simbolic a vointei de autonomie teritoriala, dar noi vrem sa realizam autonomia in mod real, prin legi si un cadru juridic foarte pragmatic", a spus Marko Bela. El a precizat ca amplasarea indicatoarelor nu este o provocare si ca in Romania se mai pot intalni astfel de placute.

Vrancea - Ancheta pentru buletinul de vot

Prefectul judetului Vrancea, Catalin Vrabie, a solicitat Politiei sa initieze o ancheta in cazul buletinului de vot pentru alegerea senatorilor din Vrancea, gasit de un lider local al ADA in cutia sa postala. "Existenta acestui buletin de vot ar confirma suspiciunile Aliantei D.A. ca in aceasta circumscriptie s-ar face pregatiri pentru fraudarea alegerilor", a explicat Vrabie demersul sau.

FD - Roman il acuza pe Basescu de furt

Petre Roman il acuza pe Traian Basescu ca i-ar fi furat propunerea privind scutirea de impozit a salariilor de pana la 5 milioane de lei pe luna, in confruntarea de vineri de la Antena 1. "Incercand sa va insusiti aceasta propunere, comiteti un furt de gandire, ceea ce constituie un act, evident, imoral", sustine Roman intr-o scrisoare adresata lui Basescu. (Oana Stancu)
×
Subiecte în articol: politic