x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Surupăceanu a demisionat din PSD şi din Parlament: Am fost scos de pe listele pentru parlamentare fără nicio explicaţie

Surupăceanu a demisionat din PSD şi din Parlament: Am fost scos de pe listele pentru parlamentare fără nicio explicaţie

15 Oct 2012   •   14:46
Surupăceanu a demisionat din PSD şi din Parlament: Am fost scos de pe listele pentru parlamentare fără nicio explicaţie

Deputatul Mugurel Surupăceanu a demisionat din PSD Gorj, dar şi din Parlamentul României. El s-a declarat nemulțumit de faptul că nu a fost inclus pe listele cu candidaţii formaţiunii pentru alegerile parlamentare aşa că a hotărât să demisioneze din partid și din Parlament.

În urma faptului că în Colegiul 2 s-au înscris trei candidaţi, reprezentanţii PSD Gorj au supus la vot şi au ales ca noul candidat să fie Mihai Weber, care a obţinut 27 de voturi, Mugurel Surupăceanu având doar 21 de voturi.

"Am demisionat din PSD în această dimineaţă, iar imediat după această demisie am solicitat Camerei Deputaţilor să ia act de demisia mea din funcţia de deputat în Parlamentul României, consider că aşa este corect, întrucât eu am fost ales deputat pe listele PSD, am demisionat din PSD şi este corect să demisionez şi din Parlament. În perioada următoare voi face mai puţină politică, mai exact nu voi activa în perioada următoare în viaţa politică cel puţin pentru un an, doi. Din PSD am demisionat ca urmare a faptului că am fost dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în PSD, însă nu vreau să expun organizaţia PSD unui scandal mediatic, sunt totuşi 15 ani în care am stat în acest partid", a precizat Mugurel Surupăceanu, potrivit Agerpres.

Deputatul a mai spus că nu va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

"Nu intenţionez să candidez la alegerile parlamentare din 9 decembrie, indiferent ce oferte voi primi, sunt hotărât să stau departe de viaţa politică, pentru un an, doi sau poate chiar trei, până când voi considera că este potrivit să mă întorc în viaţa politică", a conchis Surupăceanu.

×