x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD propune ca tăierile ilegale de pădure să fie pedepsite la fel precum corupția

PSD propune ca tăierile ilegale de pădure să fie pedepsite la fel precum corupția

de Redacția Jurnalul    |    21 Mar 2023   •   13:15
PSD propune ca tăierile ilegale de pădure să fie pedepsite la fel precum corupția
Sursa foto: FB Marcel Ciolacu

PSD va propune și susține măsuri de regenerare a pădurilor, astfel încât să crească suprafața forestieră a țării și va propune înăsprirea legislației astfel încât tăierile ilegale să fie pedepsite la fel de dur precum corupția, afirmă Marcel Ciolacu.

„În pepiniera Dobroț din Argeș am întâlnit oameni care iubesc cu adevărat pădurea și care își dedică întreaga carieră îngrijirii și protejării ei”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El transmitede Ziua Internațională a Pădurilor, că „atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde”.

„Asta vreau să le transmit și tuturor angajaților Romsilva. Avem soluțiile concrete astfel încât să nu dăm posibilitatea vânzării suprafețelor de pădure, dar să și respectăm jaloanele din PNRR și principiile OECD. PSD va propune și susține măsuri de regenerare a pădurilor, astfel încât să reușim să creștem suprafața forestieră a țării. Mai mult, PSD va propune înăsprirea legislației astfel încât tăierile ilegale să fie pedepsite la fel de dur precum corupția”, încheie liderul PSD.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: taieri ilegale coruptie Marcel Ciolacu