x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Este necesară o anchetă a Consiliului Concurenței cu privire la decizia guvernului Orban de închidere a piețelor și târgurilor

Tăriceanu: Este necesară o anchetă a Consiliului Concurenței cu privire la decizia guvernului Orban de închidere a piețelor și târgurilor

14 Noi 2020   •   13:20
Tăriceanu: Este necesară o anchetă a Consiliului Concurenței cu privire la decizia guvernului Orban de închidere a piețelor și târgurilor
Sursa foto: Lucian Alecu

Călin Popescu Tăriceanu consideră că este necesară intervenția Consiliului Concurenței cu privire la decizia guvernului Orban de închidere a piețelor și târgurilor.

 

„Eu cred că este necesară o anchetă a Consiliului Concurenței cu privire la decizia guvernului Orban de închidere a piețelor și târgurilor.

Este foarte clar că această măsură favorizează supermarketurile în defavoarea micului producător! Este o intervenție clară pe piață a unui actor politic în favoarea unui actor economic!

Încep să nu mai cred că această măsură este una întâmplătoare. Nici Iohannis, care a anunțat această măsură, și nici Orban, care a pus-o în practică, nu au prezentat vreun studiu care să arate, negru pe alb, că piețele sunt surse majore de infecție!

Pun mai degrabă această măsură pe dorința conducătorilor noștri de a fi pe placul țărilor din care sunt aceste supermarketuri! Modelul de preș de șters pe jos promovat de când Iohannis a ajuns la Cotroceni!

Deci, da, ar fi util dacă am vedea Consiliul Concurenței în acțiune!” scrie Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu