x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tariceanu - Ministrii de nota 7 vor fi remaniati

Tariceanu - Ministrii de nota 7 vor fi remaniati

de Oana Stancu Zamfir    |    23 Iul 2005   •   00:00

Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi seara, intr-o emisiune televizata, ca va propune o remaniere a Cabinetului dupa ce va prezenta bilantul primelor sase luni de guvernare.
"Indata ce voi face bilantul guvernarii si il voi prezenta public, atunci probabil ca voi propune si remanierea", a aratat primul ministru. Tariceanu a precizat ca motivul remanierii tine de dorinta de a eficientiza echipa guvernamentala. "Guvernul si-a asumat ca prioritate integrarea in Uniunea Europeana si nu vreau sa ratam acest obiectiv, iar pentru ca acest obiectiv sa fie indeplinit este nevoie de oameni foarte performanti. Cu alte cuvinte, daca unui ministru ii pot da nota 7, sa spunem, pentru activitate, e un ministru bun, dar am nevoie de ministri foarte buni", a declarat el.
In acest context, seful Cabinetului a afirmat ca "probabil, cel mai bun ministru" este cel al Agriculturii, Gheorghe Flutur, si i-a mai nominalizat si pe democratii Vasile Blaga, Gheorghe Dobre si Sulfina Barbu pentru ca au fost permanent in zonele afectate de inundatii. Ultima nominalizata, Sulfina Barbu, se afla insa pe lista remanierii in PD, alaturi de Ene Dinga, ministrul Integrarii.

×
Subiecte în articol: politic