x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Târnăveni / Un sirian a devenit liderul filialei PSD

Târnăveni / Un sirian a devenit liderul filialei PSD

28 Apr 2009   •   00:00

Omul de afaceri de origine siriană Barmlou Mohamed Kheir a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Târnăveni. Fostul preşedinte al organizaţiei, Octavian Popa, a decis să nu mai candideze la aceste alegeri. Barmlou Mohamed Kheir a fost consilier local în Târnăveni în anii 2007 şi 2008 şi este cel care a iniţiat, prin portalul tirnaveni.ro, moda acordării audienţelor prin intermediul internetului.



În anul 2007, când Barmlou Mohamed Kheir a început să acorde audienţe online a fost singurul din judeţ care a apelat la această metodă. În prezent inclusiv actualul primar al municipiului, Alexandru Matei, acordă audienţe online, notează Agerpres.

Barmlou Mohamed Kheir este cetăţean român şi sirian, a absolvit medicina în România, dar nu a profesat niciodată în domeniu. Acum este proprietarul unui lanţ de magazine din oraş şi membru al PSD de mai multă vreme. Din echipa sirianului mai fac parte vicepreşedinţii Octavian Popa, Mariana Boţoc, Filon Popovici, Adrian Badea şi Ioan Suciu.

×
Subiecte în articol: politic