x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu s-a dezlănțuit din nou pe Facebook. Atacă DUR cinci politicieni

Traian Băsescu s-a dezlănțuit din nou pe Facebook. Atacă DUR cinci politicieni

25 Iul 2015   •   22:15
Traian Băsescu s-a dezlănțuit din nou pe Facebook. Atacă DUR cinci politicieni

Fostul președinte Traian Băsescu s-a dezlănțuit sâmbătă seara pe o rețea de socializare. El a lansat un nou atac dur la adresa lui Victor Ponta. Băsescu nu i-a iertat nici pe Călin Popescu Tăriceanu, Varujan Vosganian, Darius Vâlcov și Eugen Teodorovici.

”Ponta şi Teodorovici “le dă la oameni“.
România a beneficiat de două cupluri de IRESPONSABILI MAJORI în guvernele ultimei decade.
Primul este cuplul consacrat Tăriceanu-Vosganian, iar al doilea, în curs de afirmare şi consolidare, este Ponta – Vîlcov/Teodorovici.
Primul cuplu, alături de BNR şi băncile comerciale, au aruncat ţara în aer (le duduia economia în cap) generînd o creştere economică explozivă, dar nesustenabilă, bazată pe un consum deşănţat în anii 2007-2008. Aşa au vrut liberalo-socialiştii să cîştige alegerile din 2008, sacrificînd ţara şi amăgind populaţia că guvernul “le dă la oameni”. Ca efect, a urmat prăbuşirea dramatică a economiei din anul 2009. Şi ponoasele le-au tras românii în 2010 şi 2011.
Al doilea cuplu, de data aceasta socialisto-liberal, Ponta – Vîlcov/Teodorovici care “le dă la oameni” (de această dată fără parteneriatul cu băncile în schimb în parteneriat cu „interesul naţional” al UNPR) se străduieşte din toate puterile să le facă românilor, tot de dragul alegerilor, un an 2016 cu lapte şi miere curgînd pe şanţuri, similar anului 2008, urmînd ca 2017 şi 2018 să fie foarte probabil anii dezastrului pentru români.
Altfel, drumul bătătorit de greci pare a începe să fie înţeles şi de români.
Pe de altă parte, prea mulţi economişti propagandişti - unii îşi spun chiar profesori, alţii se pretind a fi noua generaţie de economişti televizaţi atfel jalnici profesional şi politrucizaţi pînă la penibil - se fac a nu înţelege drumul romînilor din perioada 2007 – 20011 şi nici măcar nu le trece prin cap să contribuie în dezbaterea publică la prevenirea repetării dezastrului generat de cuplul Tăriceanu – Vosganian doar pentru a prinde și ei niște funcții prin cabinete din umbră sau penumbră.
Singura problemă este dacă în 2017-2018 va mai exista în fruntea guvernului un al doilea Emil Boc care, de dragul ţării lui, să se sacrifice politic pe altarul restabilirii echilibrelor macroeconomice”.
 

×
Subiecte în articol: bani pentru traian basescu