x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu: Sper nesatisfacţia multora, vreau să vă spun că o să umblu mult în ţară

Traian Băsescu: Sper nesatisfacţia multora, vreau să vă spun că o să umblu mult în ţară

09 Mai 2009   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, astăzi, la lansarea candidaţilor PDL pentru euroalegeri, că, spre "nesatisfacţia unora", va "umbla" foarte mult prin ţară în lunile care vor urma, până în ianuarie 2010, pentru a verifica stadiul investiţiilor care se fac cu alocări de la bugetul de stat, scrie Mediafax.

"Spre nesatisfacţia multora, vreau să vă spun că o să umblu mult în ţară în perioada următoare. Nu pentru că aş fi în campanie electorală, pentru că îmi place să umblu printre oameni, tot mandatul am fost, dar vreau să văd cum se investesc cei circa 9 miliarde de euro pentru investiţii direct din buget", a spus Băsescu, în aplauzele sălii.

"Voi fi pe şantiere, aşa cum voi fi şi în locurile unde vă sărbătoriţi oraşele, şi în mai, iunie, şi în iulie, august, septembrie, octombrie, decembrie şi în ianuarie", a adăugat Băsescu.

Referindu-se la alegerile pentru Parlamentul European, Băsescu a spus că se va adresa celor din PDL în mod deosebit, pentru că este partidul cu cea mai mare responsabilitate, iar guvernul are responsabilitatea organizării acestor alegeri.

"Alegerile pentru PE par din păcate a fi neglijate de toate partidele, ele aflându-se deja în campania din noiembrie", a spus Băsescu, precizând că ar fi "extrordinar de important" ca partidele să facă din campania pentru PE o campanie de explicare a "ceea ce înseamnă Parlamentul European, drepturile şi obligaţiile noastre ca stat membru". (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic