x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose: Oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliţi de 'fostul' lor coleg, Bogdan Hossu

Tudose: Oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliţi de 'fostul' lor coleg, Bogdan Hossu

09 Noi 2017   •   22:10
Tudose: Oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliţi de 'fostul' lor coleg, Bogdan Hossu

Premierul Mihai Tudose apreciază într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare că, urmare a modificărilor la Codul fiscal aprobate de Guvern, "oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat" nu s-au lăsat "păcăliţi" de "fostul" lor coleg, Bogdan Hossu, despre care spune că s-a transformat în "liderul de sindicat al bancherilor şi al unor oameni de afaceri". 

"Apreciem faptul că oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliţi de 'fostul' lor coleg, Bogdan Hossu. Acesta, mai nou, s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor şi al unor oameni de afaceri, care vor să scoată bani din ţară, fără să plătească impozite statului român, adică nouă, românilor, pentru sănătate, educaţie, infrastructură", a scris Mihai Tudose joi pe pagina sa de facebook. 

La postarea sa, premierul a ataşat un articol de presă în care se arată că un mare retailer din România va majora salariul brut al angajaţilor, după transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat. 

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, se numără printre cei care contestă măsurile adoptate de Executiv privind modificarea Codului fiscal. 

O jumătate din salariile românilor s-ar putea duce în viitor pe taxe şi impozite, a declarat miercuri, în Piaţa Victoriei, preşedintele CNS Cartel Alfa, precizând că sindicatele au în vedere să apeleze la Avocatul Poporului pentru a ataca la Curtea Constituţională Ordonanţa de modificare a Codului fiscal. AGERPRES

×