x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose: Sărbătorim ziua Marii Uniri - Centenarul este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naţionale

Tudose: Sărbătorim ziua Marii Uniri - Centenarul este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naţionale

01 Dec 2017   •   12:02
Tudose: Sărbătorim ziua Marii Uniri - Centenarul este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naţionale

Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naţionale şi va fi nu doar un moment de marcare a istoriei ci, mai ales, un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identităţii naţionale, a declarat vineri, în mesajul transmis cu prilejul Zilei Naţionale, prim-ministrul Mihai Tudose.


"Sărbătorim, astăzi, Ziua Naţională, ziua Marii Uniri de la 1918, cu încrederea şi speranţa confirmării unei noi pagini de istorie pentru România, pentru români. 1 Decembrie 1918 a făcut ca România să devină unită şi respectată, iar istoria a demonstrat că acest moment a deschis drumul către o perioadă de modernizare a ţării. Misiunea noastră este să contribuim în mod concret la dezvoltarea României şi să asigurăm servicii publice mai bune - asistenţă medicală de calitate, un sistem de educaţie performant, infrastructură adaptată nevoilor prezentului - şi prosperitate fiecărui român", a transmis premierul, de 1 Decembrie.

Cu acest prilej, prim-ministrul Mihai Tudose a subliniat că "Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naţionale".

"1 Decembrie le-a adus românilor demnitate şi îndeplinirea idealului naţional. Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naţionale. Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei ci, mai ales, un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identităţii naţionale. La mulţi ani, România! La mulţi ani românilor din ţară şi de pretutindeni! La mulţi ani tuturor celor care trăiesc în România!" AGERPRES

×
Subiecte în articol: mihai tudose