x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UDMR încurajează cetățenii să profite de posibilitatea vaccinării

UDMR încurajează cetățenii să profite de posibilitatea vaccinării

07 Ian 2021   •   10:38
UDMR încurajează cetățenii să profite de posibilitatea vaccinării

UDMR încurajează cetățenii să profite de posibilitatea vaccinării, aceasta fiind singura modalitate de a pune capăt pandemiei și de a reveni la viața normală, se arată într-un comunicat de presă al Uniunii.

„Având în vedere că în ultima perioadă, în spaţiul public, au apărut mai multe informaţii false, care încurajează societatea să se opună vaccinării, grupul parlamentar al UDMR a decis, în unanimitate, să acţioneze responsabil şi să se angajeze în promovarea campaniei de vaccinare", arată comunicatul UDMR.

De asemenea, UDMR specifică faptul că eforturile experților trebuie delimitate de știrile false care apar în spațiul public, pentru a nu fi generate o atitudine nejustificată împotriva oamenilor și a științei.

„Credem că imunizarea reduce consecinţele negative ale coronavirusului şi, astfel, protejează familiile noastre şi întreaga comunitate de contaminarea cu acest virus. O vaccinare adecvată reduce incidenţa deceselor provocate de infectarea cu COVID-19. Deputaţii şi senatorii UDMR îi încurajează pe oameni să profite de posibilitatea vaccinării, pentru ca aceasta este singura modalitate de a pune capăt pandemiei şi de a reveni la viaţa normală", se mai arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: udmr vaccinare vaccin anti-covid