x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea calcă pe urmele "fermierului" Băsescu: "Am reuşit să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil"

Udrea calcă pe urmele "fermierului" Băsescu: "Am reuşit să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil"

28 Noi 2013   •   14:35
Udrea calcă pe urmele "fermierului" Băsescu: "Am reuşit să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil"
Sursa foto: Intact Images

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a antamat cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil.

"Se pare că şi 2014 va fi un an bun pentru agricultură - ninsoarea a venit înaintea îngheţului, culturile fiind astfel mai bine protejate. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, având în vedere că am reuşit deja să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Udrea și-a anunțat încă din vară planul de a deveni moșier."Am făcut deja demersurile pentru achizitionarea terenurilor agricole in Calarasi, Teleorman, Buzau, dar si in Moldova am vazut niste terenuri de vanzare. Este greu sa gasesti suprafete mari de teren agricol comasate. Pretul este in crestere pentru ca se apropie 2014 si vor veni si strainii sa cumpere. Am fost deja sa vad terenurile si sunt in discutii avansate cu proprietarii", spunea Elena Udrea în vară, într-un interviu acordat business24.ro.

×
Subiecte în articol: traian basescu fermier teren nana Calarasi