x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: "Echipa lui Nemirschi va pleca, pentru că este normal să fie aşa"

Udrea: "Echipa lui Nemirschi va pleca, pentru că este normal să fie aşa"

02 Oct 2009   •   00:00

Noul ministru interimar al Mediului, Elena Udrea, a declarat, astăzi, că echipa lui Nicolae Nemirschi va pleca, pentru că este normal ca atunci când un ministru vine cu o echipă, să plece cu ea, dar că acolo unde sunt profesionişti nu vor fi făcute schimbări.





"Echipa lui Nicolae Nemirschi pleacă, este normal să fie aşa, pentru că atunci când un ministru vine cu o echipă pleacă cu ea. Vor fi schimbări la cabinetul ministrului şi la nivelul secretarilor de stat. Acolo unde sunt profesionişti, lucrurile vor rămâne aşa", a spus Elena Udrea, care a venit la Ministerul Mediului pentru a prelua gestiunea instituţiei.

Aceasta a adăugat că în Guvern a colaborat bine cu Nicolae Nemirschi şi că sunt multe probleme pe care le-au rezolvat împreună.

Ministrul interimar al Mediului a spus că turismul are legătură strânsă mediul şi că chiar făcea glume anterior referitor la faptul că turismul, din fericire, are leg-tur- cu foarte multe domenii, cu transporturile, cu mediul, cu agricultura.

Udrea a precizat că va fi pusă la punct o listă de priorităţi pentru ca lucrurile care au termen de finalizare în perioada următoare să nu fie scăpate din vedere.

Întrebată dacă va primi salariul de la ambele ministere, Udrea a răspuns că nu s-a gândit la această problemă pentru că nu este o prioritate pentru ea. Ea a arătat că nu ştie precis cum va fi gestionată această chestiune.

Dan Laurian Bădulescu, secretar de stat PSD la Mediu, a anunţat, în minister, că va demisiona, au declarat, pentru Mediafax, surse din instituţie. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic