x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: PNL şi PSD sunt lupi vopsiţi care s-au înfruptat de la masa bogată a statului

Udrea: PNL şi PSD sunt lupi vopsiţi care s-au înfruptat de la masa bogată a statului

27 Oct 2010   •   00:00
Udrea: PNL şi PSD sunt lupi vopsiţi care s-au înfruptat de la masa bogată a statului

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a susţinut, astăzi, în plen, că moţiunea de cenzură este un demers "fals şi ipocrit", iar parlamentarii opoziţiei au îmbrăcat doar pentru o clipă haina intereselor publice şi a compasiunii faţă de cetăţenii afectaţi de criză.



"PSD şi PNL nu sunt, aşa cum se pretind, câinii de pază ai democraţiei, sunt lupi vopsiţi care, ani în şir, s-au înfruptat de la masa bogată a statului în defavoarea celor pe care astăzi pretind că îi slujesc şi că îi reprezintă", a spus Elena Udrea, potrivit Mediafax.

Ministrul Dezvoltării a menţionat că actuala opoziţie a inventat "privatizarea pe doi lei" şi pe "băieţii deştepţi din energie".

Elena Udrea le-a mulţumit semnatarilor moţiunii că au dat numele său Guvernului Boc - "Băsescu, Udrea, Boc, Anastase".

"Sunt onorată să fac parte din cea mai reformatoare, mai onestă echipă de guvernare din ultimii douăzeci de ani", a ţinut să precizeze Elena Udrea.

Deputatul PDL a menţionat că cea mai mare invenţie a istoriei moderne o reprezintă partidele-televizor, unde moderatorii, "cei mai aprigi militanţi ai opoziţiei, transformă un lup în câine de pază la oi", iar patronii televiziunilor, "care sunt în acelaşi timp patronii PSD şi PNL, fac şi desfac guverne sau îl suspendă pe preşedinte în funcţie de interesele lor de afaceri".

"Suntem de ani de zile în toiul unor campanii murdare şi agresive de dezinformare, campanii care aruncă cu noroi peste tot ce este bun în ţara noastră şi ascund sub preş imoralitatea unora din PSD şi PNL. Deci, nu putem lăsa lupul paznic la oi", a adăugat deputatul democrat-liberal.

Ea a criticat aroganţa parlamentarilor PSD de a se prezenta drept reprezentanţi ai celor peste două milioane de cetăţeni care au semnat pentru demiterea Guvernului Boc.



Ministrul Udrea i-a întrebat pe colegii din opoziţie ce fac cu cei şapte milioane de români care au votat la referendum pentru Parlament unicameral.

"Ce faceţi cu proiectul de reformare a Parlamentului cerut de români la referendum şi pe care l-aţi ascuns între timp. Sigur că de aceşti români ne pasă, ne pasă în mod real", a arătat deputatul PDL.

Ea a menţionat mai multe motive pentru care Guvernul Boc nu ar trebui să plece, printre care faptul că acest Executiv a reuşit să reducă costurile lucrărilor publice şi a eficientizat utilizarea fondurilor publice.

"Lupul nu trebuie lăsat paznic la oi pentru că românii decontează astăzi factura greşelilor fostelor guvernări PSD şi PNL, care au construit instituţii de stat supraponderale şi neputincioase al căror scop nu era acela de a-l servi pe cetăţean, ci de a servi interesele clientelare. Statul mamut trebuie restructurat din temelii, iar Guvernul Boc a început, sub ameninţarea cuţitului crizei, această acţiune", a mai declarat Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: politic