x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea se vede comandantul PDL: Soldaţii democrat-liberali au nevoie să-şi vadă comandantul în frunte

Udrea se vede comandantul PDL: Soldaţii democrat-liberali au nevoie să-şi vadă comandantul în frunte

02 Mar 2013   •   12:20
Udrea se vede comandantul PDL: Soldaţii democrat-liberali au nevoie să-şi vadă comandantul în frunte
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Deputatul PDL Elena Udrea, candidat la preşedinţia partidului, a declarat asăzi, în timpul prezentării moţiunii ''Noul PDL, o nouă Românie'', că, în prezent, PDL este un partid "nevorbit", cu membri frustraţi.

"Percepţia este că partidul este astăzi, blazat, plafonat. (...) Partidul e nevorbit. Oamenii au acumulat frustrări. Nu a avut o guvernare uşoară. Nu prea a mai avut cine să se ocupe de partid. Prea mult timp liderii partidului s-au ferit să stea de vorbă cu baza teritoriului. În ultima vreme, liderii nu au mai avut curajul să iasă pe stradă", a spus Udrea, potrivit Agerpres.

Ea speră să fie un "comandant" al PDL, pentru că, în opinia ei, "soldaţii PDL au nevoie să îşi vadă comandantul în frunte". "Astăzi suntem neatractivi pentru electorat. (...) O nouă clasă politică putem fi noi", a declarat Udrea.

Fostul ministru consideră că s-au făcut greşeli în interiorul PDL, chiar în timpul guvernării Emil Boc, când unii au dovedit laşitate şi au preferat să îşi protejeze imaginea, în loc să iasă public şi să explice măsurile de austeritate. "Am fost ţinta preferată a campaniilor de presă. Eu nu spun că dacă nu ne-am fi bătut mai mult pentru Guvernul Boc, nu am fi pierdut un milion de voturi. Sunt unii care au preferat să îşi protejeze imaginea", a spus Elena Udrea.

"Eu vă asigur că sub preşedinţia mea PDL merge cu propriul candidat la alegerile prezidenţiale", a anunţat Elena Udrea.

Udrea i-a mobilizat pe membrii PDL Sibiu prezenţi la prezentarea moţiunii sale, spunând că actualului preşedinte al PDL îi lipseşte "energia". "Niciodată nu voi fi de acord ca PDL să intre la guvernare pe uşa din dos, ca partid - balama. (...) Mai rău ca acum este ca după 23 martie să nu se schimbe nimic", a atras atenţia Udrea. Ea a spus că nu îi este ruşine de nimic din ce a făcut până acum, mai mult, se consideră liderul PDL care poate aduce partidul la guvernare.


×