x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un bătrân din Bistriţa a făcut infarct în secţia de votare. Medicii de la SMURD au reuşit să-l resusciteze

Un bătrân din Bistriţa a făcut infarct în secţia de votare. Medicii de la SMURD au reuşit să-l resusciteze

10 Iun 2012   •   07:32
Un bătrân din Bistriţa a făcut infarct în secţia de votare. Medicii de la SMURD au reuşit să-l resusciteze

La doar o ora dupa deschiderea sectiilor de votare au si avut loc primele incidente la Bistrita. Este vorba de un barbat de 79 de ani caruia i s-a facut rau si a fost la un pas de deces, medicii de la SMURD au reusit insa sa-l resusciteze. (bistriteanul.ro)

Un barbat de 79 de ani din Bistrita, care a mers in aceasta dimineata sa voteze la alegerile locale, a fost la un pas de a-si pierde viata la scoala generala numarul 1 acolo unde este amenajata sectia de votare 19.

Membrii biroului sectiei de votare din sediul vechi al scolii generale numarul 1 din Bistrita au anuntat serviciul SMURD atunci cand au vazut ca unui batran i s-a facut rau . Medicii ajunsi la fata locului nu au reununtat la a efectua manevre de resuscitare nici atunci cand semnele vitale ale barbatului au incetat, si in cele din urma au reusit sa-l readuca la viata.

La sectia de votare a ajuns si un echipaj de Terapie Intensiva Mobila care il transporta in acest moment la Spitalul Judetean Bistrita pentru a i se oferi in continuare ingrijiri medicale.

"Este vorba de un barbat de 79 de ani, din Bistrita, caruia i s-a facut rau. Membrii biroului sectiei de votare au anuntat prin 112 incidentul si au inchis sectia de votare. Pana la finalizarea manevrelor de resuscitare, procesul de votare in acea secie este suspendat", a declarat pentru bistriteanul.ro, inspectorul de politie Antonela Gorgan.

×