x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE Ședință importantă în PNL. Ce spune Florin Cîțu despre rotația premierilor în viitorul guvern cu PSD și UDMR

UPDATE Ședință importantă în PNL. Ce spune Florin Cîțu despre rotația premierilor în viitorul guvern cu PSD și UDMR

12 Noi 2021   •   12:17
UPDATE Ședință importantă în PNL. Ce spune Florin Cîțu despre rotația premierilor în viitorul guvern cu PSD și UDMR

UPDATE1 Preşedintele PNL, Florin Cîţu, spune că rotația premierilor în viitorul guvern cu PSD și UDMR ar putea fi o soluție, dar acum liberalii vor un prim-ministru din partidul lor. 

"Nu am spus că nu o susţinem, din contră. Este o variantă. Eu am spus din primul moment că aceasta cu rotaţia premierilor este o variantă. Vom vedea. Altă variantă în momentul acesta nu este", a spus acesta înainte de şedinţa BEx al PNL.

El a mai explicat că național liberalii vor o guvernare PNL.
"Acesta este mandatul negocierilor în acest moment, cu o guvernare în jurul PNL. Dacă din negocieri venim cu o altă soluţie, mergem înapoi în partid şi vedem dacă partidul acceptă acea soluţie".

ȘTIRE INIȚIALĂ Biroul Executiv al PNL se reuneşte în şedinţă la Palatul Parlamentului, astăzi, la ora 11,00. Subiectul principal de discuție privește negocierile cu PSD și UDMR privind viitoarea guvernare. 

Pe ordinea de zi se mai află propunerile pentru conducerea SRTv şi SRR, dar și luarea unei decizii cu privire la fostul președinte PNL, Ludovic Orban. 

"Vom discuta declaraţiile domnului Ludovic Orban din ultima perioadă în spaţiul public şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi vom vedea decizia BEx", a spus Florin Cîțu.

Ludovic Orban a anunţat că se va prezenta la şedinţa BEx unde se va discuta despre o eventuală excludere a sa din partid, dar spune că această decizie îi revine Consiliului Naţional. El vrea să ceară demisia lui Florin Cîțu de la conducerea partidului și refacerea coaliției PNL - UDMR - USR. 

×
Subiecte în articol: pnl ludovic orban