x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR PLUS nu participă la ședința de guvern. Iulian Bulai îl trimite pe Florin Cîțu la Vama Veche

USR PLUS nu participă la ședința de guvern. Iulian Bulai îl trimite pe Florin Cîțu la Vama Veche

03 Sep 2021   •   13:51
USR PLUS nu participă la ședința de guvern. Iulian Bulai îl trimite pe Florin Cîțu la Vama Veche

Reprezentanții USR PLUS au anunțat, vineri, că nu vor participa la ședința de guvern de la ora 16.00 și spun că Florin Cîțu nu mai are legitimitate pentru ocuparea funcției de prim-ministru. Iulian Bulai îi cere scuze lui Cîțu pentru că a crezut în el și îi transmite că vremea e încă bună la mare.

USR PLUS a anunțat că nu va participa la ședința de guvern de la ora 16.00, când Florin Cîțu „vrea să adopte marele plan de furt din bani publici - PNDL 3”.

„Florin Cîțu nu mai are legitimitatea de a ocupa funcția de prim-ministru, nici de a conduce ședințele de guvern. În forma actuală, PNDL 3 nu este cu nimic diferit de programul de îmbogățit baronii creat de Liviu Dragnea. PNDL 3 înseamnă sărăcie pentru comunități și hoție. Înseamnă achiziții la prețuri supraevaluate, înseamnă becuri de 2.000 de euro în cătune și toalete pentru școli de 80.000 de euro în Teleorman. Înseamnă 50 miliarde de lei pentru a umple conturile baronilor. Nu pentru a primit votul PNL în decembrie. Nu adoptați marele jaf național”, spun cei de la USR PLUS.

În acest context, Iulian Bulai, deputat USR PLUS, scrie, pe Facebook, că acestea sunt „ultimele ore ale premierului Cîțu” și că jumătate din liberali vor vota moțiunea.

„Va pleca oricum - fie retras de PNL în curând, fie prin moțiune de cenzură. USRPLUS nu îl mai poate accepta prim ministru. Nu este parolist, minte și se comportă haotic. AUR și PSD ar vota acum moțiune de cenzură împotriva lui. Jumătate din PNL va vota moțiunea de cenzură împotriva lui. În decembrie credeam că e om de stat. Am greșit. Nu a fost omul reformelor și al modernizării României. A fost omul baronilor galbeni, al mizelor mici, al șpăgilor PNDL. Un hipster cu păr lung, dar lipsit de viziune și patos reformator, slab din punct de vedere politic, un politician care nu-și aparține și care a ratat șansa de a reforma și România și PNL. Florin Cîțu este acum mort din punct de vedere politic. Florine, ne ierți că am crezut în tine”, spune Iulian Bulai.

Acesta adaugă că speră ca Florin Cîțu să aibă timp să ajungă în Vama Veche, așa cum a promis: „Vremea e încă bună de plajă”, spune el.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Iulian Bulai