x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie propune un viceprimar PSD

Vanghelie propune un viceprimar PSD

23 Iun 2008   •   00:00
Vanghelie propune un viceprimar PSD

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, într-o emisiune la Realitatea TV, că propunerea PSD pentru postul de viceprimar al Capitalei va fi Bogdan Georgescu

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie (foto), a declarat, într-o emisiune la Realitatea TV, că propunerea PSD pentru postul de viceprimar al Capitalei va fi Bogdan Georgescu, anunţînd în acelaşi timp că social-democraţii îl vor vota şi pe Răzvan Murgeanu de la PD-L pentru celălalt post de viceprimar. Vanghelie a spus că Georgescu, liderul de la tineret al filialei, este potrivit pentru acest post, fiind licen­ţiat în economie şi avînd cîţiva ani experienţă în administraţie. Liderul PSD Bucureşti a mai anunţat că reprezentanţii partidului în Consi­liul General al Municipiului Bucu­reşti (CGMB) îl vor vota pe democrat-libe­ralul Răzvan Murgeanu, arătînd că este normal ca partidul cu cele mai multe mandate să obţină acest post. Vanghelie a spus că Murgeanu s-a implicat în activitatea Primăriei şi că nu este un apropiat al lui Adriean Vi­deanu. “Ni se pare o chestie de fair-play să-l votăm pe Murgeanu”, a arătat Vanghelie.

 
SUGESTIE. Totodată, el a su­ge­rat că partidul său, fiind clasat al doilea în Consiliu, ar avea dreptul la celălalt post de viceprimar. Marian Vanghelie a reiterat că PSD îl va sprijini pe Sorin Oprescu în Consi­liu. “Va avea susţinerea mea, a consiliului şi a PSD Bucureşti pentru toate proiectele constructive. O fac în pri­mul rînd pentru cetăţeni”, a declarat el. Noul CGMB are în componenţă 55 de consilieri, din care 24 de la PD-L, 16 de la PSD, opt de la PNL, patru de la PNG şi trei de la PRM. PD-L şi PNG, care împreună au 28 de consilieri, au anunţat deja că au ajuns la un acord pentru formarea ma­jorităţii în CGMB şi pentru de­sem­narea celor doi viceprimari – unul de la PD-L, iar celălalt de la PNG.

×
Subiecte în articol: politic psd vanghelie