x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga: Ponta caută în fiecare zi gâlceavă în raport cu preşedintele

Vasile Blaga: Ponta caută în fiecare zi gâlceavă în raport cu preşedintele

21 Mai 2012   •   10:35
Vasile Blaga: Ponta caută în fiecare zi gâlceavă în raport cu preşedintele

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Ponta "cauta in fiecare zi galceava in raport cu presedintele Basescu". Mai mult, potrivit lui Blaga, tema privind obtinerea unui mandat din partea Parlamentului pentru participarea la Consiliul European a fost ridicata de Ponta din considerente politice.

"Nu ii raspund eu. O sa-i raspunda Administratia prezidentiala cu Constitutia in fata. Dar, pana la urma, ce cauti acolo unde nu te pricepi? De ce mergi acolo unde nu te pricepi, mai ales ca discutam de continuitate a statelor in zilele astea, in lunile astea, nu usoare pentru Europa?", a spus Vasile Blaga, solicitat sa comenteze solicitarea premierului Victor Ponta adresata Parlamentului in vederea mandatului pentru reprezentarea la Consiliul European din 28 iunie.

"Domnul Ponta pur si simplu din considerente politice a ridicat tema asta si eu nu-l inteleg pe domnia sa. In fiecare zi cauta galceava in raport cu presedintele si lucrul e de inteles: domnia sa e zilnic pe televiziuni, chiar numarasem joi, cand am fost in Maramures, opt aparitii, domnul Antonescu nu prea apuca. Si atunci au anumita intelegere intre ei, USL, si atunci spera sa gaseasca motive sa-i faca pe plac domnului Antonescu. N-o sa gaseasca", a precizat Blaga.

Premierul Victor Ponta solicita Birourilor permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor sa organizeze un plen comun in care Parlamentul sa decida mandatul pentru Consiliul European si pe cel pe care il considera indreptatit sa reprezinte Romania la summit-ul din 28 iunie.

×