x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Verdictul CNSAS - Mircea Cosea se crede lucrat de PNL

Verdictul CNSAS - Mircea Cosea se crede lucrat de PNL

27 Ian 2007   •   00:00
Verdictul CNSAS - Mircea Cosea se crede lucrat de PNL

Deputatul PNL Mircea Cosea a declarat ieri, pentru NewsIn, ca PNL s-ar putea afla in spatele verdictului de colaborare cu Securitatea ca politie politica, pe care i l-a dat CNSAS joi, pentru ca a luat in considerare ideea de a se inscrie in PLD.

Deputatul PNL Mircea Cosea (foto) a declarat ieri, pentru NewsIn, ca PNL s-ar putea afla in spatele verdictului de colaborare cu Securitatea ca politie politica, pe care i l-a dat CNSAS joi, pentru ca a luat in considerare ideea de a se inscrie in PLD.

"A fost si este o actiune politica. Prima data au incercat sa-mi blocheze accesul la postul de comisar european, iar acum din cauza faptul ca m-am gandit sa ma inscriu in PLD", a spus Cosea, aratand ca liberalii au o mare influenta in CNSAS. "Revizuirea cazului meu este ilegala. Cine a cerut revizuirea cazului atunci?",s-a intrebat el, aratand ca in octombrie 2006, decizia CNSAS a fost de necolaborare cu Securitatea. Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat ca liderii liberali vor avea o discutie cu Mircea Cosea inainte de a decide daca il vor exclude sau nu din PNL.

×
Subiecte în articol: politic