x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "Mă duc cu gânduri bune la întâlnirea cu preşedintele"

Victor Ponta: "Mă duc cu gânduri bune la întâlnirea cu preşedintele"

14 Noi 2012   •   21:23
Victor Ponta: "Mă duc cu gânduri bune la întâlnirea cu preşedintele"
Sursa foto: Intact Images

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara la Târgu Jiu că merge cu gânduri bune la întâlnirea de joi cu preşedintele Traian Băsescu.

"O să merg mâine după-amiază. Mâine dimineaţă am activitate în colegiul meu, după care după-amiază o să mă văd cu preşedintele", a precizat primul ministru care participă alături de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, la o întâlnire cu profesorii din judeţul Gorj.

întrebat de presă cu ce gânduri merge la întâlnirea cu preşedintele Băsescu, premierul Ponta a precizat că peste tot se duce cu gânduri bune.

"La întâlnirea cu profesorii mă aflu cu gânduri bune, cu dorinţa, împreună cu doamna ministru, de a da răspunsuri. La Cotroceni tot cu gânduri bune, în general peste tot mă duc cu gânduri bune", a spus Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta va avea joi o nouă întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, în cadrul căreia şeful Guvernului va cere mandat pentru a reprezenta România la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc pe 22-23 noiembrie la Bruxelles.

Cei doi oficiali au mai avut o discuţie săptămâna trecută, la iniţiativa preşedintelui, în care au abordat teme legate de vizita delegaţiei Fondului Monetar Internaţional în România, de modul în care ţara noastră şi-a îndeplinit obligaţiile faţă de instituţiile internaţionale şi de Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

×
Subiecte în articol: cotroceni intalnire ponta basescu