x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: ”Iohannis s-a luptat ca PNL să aibă prim-ministru. Mă simt un pic ca în vremurile cu Traian Băsescu”

Victor Ponta: ”Iohannis s-a luptat ca PNL să aibă prim-ministru. Mă simt un pic ca în vremurile cu Traian Băsescu”

09 Iun 2015   •   22:30

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, că a văzut în aceste zile că preşedintele Klaus Iohannis s-a luptat pentru ca PNL să aibă prim ministru şi a apreciat s-a revenit cu ani în urmă când "se purtau războaie cu dosare".

"Văd un preşedinte, domnul Iohannis, cu care am colaborat şi cu care intenţionez să colaborez, care a promis că face politica altfel decât ce a fost până acum..nu l-am văzut în zilele astea. L-am văzut bătându-se ca PNL-ul să aibă prim-ministru. Ori eu am spus 'până la urmă are (prim ministri-n.r.) USL-ul, acum PSD-ul, va avea PNL-ul, asta e decizia oamenilor la vot'. Singurul lucru important e ca oamenii să ştie că avem un guvern care trebuie să muncească zi de zi pentru noi (...) De ce când toate lucrurile merg în direcţia bună, când toată lumea laudă România, trebuie să ne întoarcem nişte ani în urmă să purtăm războaie cu dosare ca să plece Ponta să vină Gorghiu sau Predoiu?", a afirmat Ponta la Antena 3.

Premierul a mai spus că nu doreşte să polemizeze cu actualul preşedinte şi că vrea să colaboreze cu acesta, însă a precizat că se simte "un pic ca în vremurile cu Traian Băsescu".

×
Subiecte în articol: victor ponta klaus iohannis