x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Nu mai negociem cu nimeni, m-am învăţat minte

Victor Ponta: Nu mai negociem cu nimeni, m-am învăţat minte

29 Oct 2010   •   00:00
Victor Ponta: Nu mai negociem cu nimeni, m-am învăţat minte

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că social-democraţii nu vor mai negocia cu parlamentarii puterii pentru trecerea moţiunii de cenzură introduse ca urmare a angajării răspunderii Guvernului pe legea Educaţiei, pentru că "s-au învăţat minte".



"Nu (mai negociez cu parlamentarii puterii -n.r.), m-am învăţat minte. Au fost lucruri bune pe 27 octombrie, în primul rând colaborarea cu sindicatele, în al doilea rând capacitatea noastră de a fi umăr la umăr noi şi liberalii în această bătălie. Au fost lucruri bune. Dacă a fost un lucru rău şi o lecţie usturătoare pe care am învăţat-o este că nu poţi să îndrepţi un lucru rău tot printr-un rău. Nu mai negociem cu nimeni, ne batem cu forţele noastre şi, până la urmă, vom câştiga avându-i pe oameni de partea noastră, nu neapărat pe nişte parlamentari care spun una şi fac alta", a spus Ponta, la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

Întrebat ce şanse de reuşită are această moţiune de cenzură, Ponta a precizat că există una singură, "aceea de a arăta foarte clar profesorilor din întreaga Românie şi în special oamenilor din Ardeal că opoziţia nu este de acord cu ticăloşia lui Boc".

"Este o ticăloşie, este o ruşine pentru Cluj şi pentru Ardeal că Boc face asemenea înţelegeri pe spinarea românilor şi pe spinarea ardelenilor. Aici nu mai vorbim de calcule politice, calculele sunt cele care au fost pe 27 (n.r. octombrie), însă dacă mai era vreun clujean sau vreun ardelean căruia nu-i era ruşine de Boc, cred că după această lege şi acest eveniment va dispărea şi acel ultim clujean", a menţionat liderul social-democrat.

×
Subiecte în articol: politic