x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: "Traian Băsescu minte atunci când afirmă că a ştiut de la ora 19 despre accidentul rutier din Muntenegru"

Ponta: "Traian Băsescu minte atunci când afirmă că a ştiut de la ora 19 despre accidentul rutier din Muntenegru"

05 Iul 2013   •   13:33
Ponta: "Traian Băsescu minte atunci când afirmă că a ştiut de la ora 19 despre accidentul rutier din Muntenegru"

Preşedintele Traian Băsescu minte atunci când afirmă că a ştiut de la ora 19 despre accidentul rutier din Muntenegru, deoarece la acea oră nu ştiau nici autorităţile din ţara respectivă despre accident, susţine premierul Victor Ponta.  "Vă minte. Da, vă minte. Nu ştia, pentru simplul motiv că la acea oră, dacă nu mă înşel, nu ştiau nici autorităţile din Muntenegru", a răspuns Ponta unei întrebări a presei pe această temă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că el ştia de accidentul produs în Muntenegru de la ora 19 fără cinci minute şi că nu crede că premierul Victor Ponta nu fusese şi el informat, deşi era în Piaţa Constituţiei şi juca baschet.

"Mobilizarea instituţiilor a fost bună, dar comunicarea catastrofală, iar reacţia iniţială a premierului... Eu am ştiut, deci la 19 fără 5 minute ştiam. Nu cred că premierul, care era în Piaţa Constituţiei, la baschet, nu a fost informat şi el. Nu cred. Dar nu au realizat gravitatea incidentului", a afirmat Băsescu, la Digi 24.

El a spus că implicarea secretarului de stat de la Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a demonstrat că statul român are capacitatea să îşi repatrieze cetăţenii decedaţi sau aflaţi într-o situaţie dificilă. "Dar comunicarea a fost catastrofală şi norocul premierului a fost că Arafat, dacă a văzut că el joacă baschet, s-a apucat să îşi facă treaba", a afirmat Băsescu. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: ponta basescu minte accident muntenegru