x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Orban, despre centura Capitalei: Pe lângă lărgirea la patru benzi în zona de nord, am discutat și lărgirea la patru benzi în zona de sud

VIDEO. Orban, despre centura Capitalei: Pe lângă lărgirea la patru benzi în zona de nord, am discutat și lărgirea la patru benzi în zona de sud

02 Oct 2020   •   11:37
VIDEO. Orban, despre centura Capitalei: Pe lângă lărgirea la patru benzi în zona de nord, am discutat și lărgirea la patru benzi în zona de sud
Sursa foto: Lucian Alecu

Pe lângă lărgirea la patru benzi a centurii Capitalei în zona de nord, această lărgire la patru benzi va avea loc și în zona de sud, pentru a crește mobilitatea în această zonă, a declarat Ludovic Orban, vineri, la Ministerul Transporturilor.

„Începând cu 27 septembrie, lucrurile s-au schimbat radical. Avem un primar general serios. Reafirm angajamentul nostru de a susține toate proiectele inițiate. Reafirm anagajamentul de a obține finanțare pentru toate aceste proiecte Trebuiau făcute de acum 10 ani, 12 ani, 15 ani. Din păcate, oamenii au fost preocupați doar de imaginea lor și nu au făcut. (...) În ceea ce privește centura Capitalei, pe lângă lărgirea la patru benzi în zona de nord, am discutat și lărgirea la patru benzi în zona de sud, astfel încât să crească mobilitatea și în această zonă.”, a afirmat Orban.

De asemenea, Nicușor Dan a afirmat că Bucureștiul „este obligat să colaboreze cu Ministerul Transporturilor” pentru ca multe dintre proiectele din Capitală țin de colaborarea cu Ministerul Transporturilor.

„Trebuie să avem marile parcări la intrarea în oraș, pentru a lua presiunea de pe trafic. Trebuie să avem șoseaua de centură. (...) Am vorbit de stadiul șoselei de centură, de stadiul Autostrăzii de Centură, am vorbit de metroul de suprafață.”, a afirmat primarul ales al Bucureștiului.

Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și primarul ales la Capitalei, Nicușor Dan, s-au întâlnit, vineri dimineață, la ora 9:00, pentru a discuta despre proiectele de infrastructură pentru București.  

×
Subiecte în articol: ludovic orban centura bucuresti