x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vinovaţi pentru imaginea proastă a Romăniei

Vinovaţi pentru imaginea proastă a Romăniei

de Oana Stancu Zamfir    |    15 Noi 2007   •   00:00

Nouă romăni au fost ucişi in Italia după episodul Mailat, a declarat şeful statului aseară, la Realitatea TV, in condiţiile in care, a precizat el, nimeni nu a demonstrat că Mailat este un criminal. "Cănd un italian a comis o crimă teribilă in ţara noastră drepturile sale au fost respectate, acelaşi lucru il aşteptăm din partea autorităţilor de la Roma", a declarat Traian Băsescu.

Potrivit preşedintelui, imaginea proastă a Romăniei in Italia nu este cauzată doar de cei care comit infracţiuni in această ţară, ci şi de lipsa de susţinere a guvernului de la Bucureşti şi de "miniştri care apar la televizor luănd plicuri sau care vor să cumpere terenuri pentru lagăre".

CHICHIŢÃ... LA REFERENDUM. Traian Băsescu a dat detalii şi in privinţa intenţiei de a repeta referendumul, asta "dacă romănii nu vor fi informaţi sau dacă prin sistemul de organizare va fi blocat". "O cercetare sociologică mă va lămuri dacă romănii au venit la vot pentru că nu au vrut sau pentru că nu au fost informaţi", a precizat preşedintele.

×
Subiecte în articol: politic