x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlad Moisescu şi alţi 11 membri au fost excluşi din PNL

Vlad Moisescu şi alţi 11 membri au fost excluşi din PNL

23 Mai 2013   •   08:14
Vlad Moisescu şi alţi 11 membri au fost excluşi din PNL
Sursa foto: Vlad Moisescu

Preşedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chiţoiu, a declarat că au fost excluse 12 persoane din partid, printre care şi Vlad Moisescu, pentru faptul că au "aderat la alte partide politice sau doctrine politice".

Potrivit unor surse liberale, printre cei excluşi în şedinţa de miercuri seară se află apropiaţi ai lui Andrei Chiliman, din Primăria Sector 1, printre care Ioana Costescu şi Bogdan Piţigoi.

În urmă cu câteva zile, preşedintele Consiliului Director al Iniţiativei România Liberală, Vlad Moisescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, cu privire la cazul Sorin Roşca Stănescu, că în PNL sunt ţinuţi oameni care au vechime de un an şi care "distrug" o coaliţie guvernamentală, dar sunt daţi afară cei care activează în acest partid şi de peste 20 de ani.

"Din păcate, în PNL sunt daţi afară din partid oameni care au şi 23 de ani vechime, care construiesc o asociaţie nonguvernamentală, dar sunt ţinuţi oameni care au intrat acum un an şi care distrug o coaliţie guvernamentală. Sorin Roşca Stănescu nu a acţionat de capul lui, a avut evident un ordin de sus, acest sus urmează a fi definit. Este evident că a fost o criză puternică ce putea să ducă la ruperea USL, dar încă o dată acesta este modul în care domnul preşedinte Antonescu înţelege să conducă partidul", a afirmat Moisescu.

El a explicat că s-a referit la iniţiatorii IRL când a vorbit de cei cu vechime mare în PNL, spunând că aceştia sunt "încă" membri ai acestui partid până la Delegaţia Permanentă a liberalilor.

Vlad Moisescu a subliniat că nu ia în calcul să-şi dea demisia din PNL, arătând că în cazul său filiala din care face parte ar putea lua o decizie.


×