x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlad Voiculescu, despre imaginile în care apare fără mască de protecție: Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate

Vlad Voiculescu, despre imaginile în care apare fără mască de protecție: Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate

29 Mar 2021   •   17:48
Vlad Voiculescu, despre imaginile în care apare fără mască de protecție: Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate
Sursa foto: gov.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a afirmat că și-a dat masca jos pentru că era într-o videoconferință și pentru că îi era sete.

„Am fost filmat/ fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă.”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

De asemenea, acesta a precizat că a fost singur în încăpere, dar că, fără îndoială, a greșit și toate criticile sunt justificate.

„Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificae. Regulile trebuie respectate.”, a mai scris Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății a fost surprins pe holurile Parlamentului fără mască de protecție, luni. Acesta a stat fără masca de protecție aproximativ 20 de minute.  

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu masca de protectie