x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlad Voiculescu, pe holurile Parlamentului fără mască de protecție

Vlad Voiculescu, pe holurile Parlamentului fără mască de protecție

29 Mar 2021   •   16:20
Vlad Voiculescu, pe holurile Parlamentului fără mască de protecție
Sursa foto: Foto: antena3.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat fără mască de protecție, pe holurile Parlamentului, potrivit Antena 3.

Astfel, ministrul Sănătății a fost surprins aproximativ 20 de minute fără mască de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi.

După aproximativ 20 de minute, Vlad Voiculescu a fost invitat într-un birou de un coleg USR-PLUS, moment în care și-a pus masca de protecție.

Potrivit legislaţiei, masca de protecţie trebuie purtată în orice spaţiu public închis, aşa cum este şi holul Parlamentului.

"Pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,în conformitate cu condițiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă", se arată în legislaţia aflată în vigoare.

 

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu masca de protectie