x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu: Lui Băsescu îi este frică de suspendare, mesajul meu este: "De ce ţi-e frică, nu scapi"

Voiculescu: Lui Băsescu îi este frică de suspendare, mesajul meu este: "De ce ţi-e frică, nu scapi"

07 Oct 2010   •   00:00
Voiculescu: Lui Băsescu îi este frică de suspendare, mesajul meu este: "De ce ţi-e frică, nu scapi"
Sursa foto: Dan Marinescu /Jurnalul National

Senatorul Dan Voiculescu a declarat, joi, că este bună decizia preşedintelui de a retrimite în Parlament Legea pensiilor dar că gestul arată că şeful statului nu ştie decât de frică, fondatorul PC precizând că are un mesaj pentru Traian Băsescu: "De ce ţi-e frică, nu scapi".

"Preşedintele nu ştie decât de frică. Iar cea mai mare frică a sa este suspendarea. Este bine că a decis să retrimită Legea pensiilor în Parlament. Este o lege incorectă. Trebuie să modificăm valoarea punctului de pensie şi vârsta de pensionare. Iar pentru preşedinte am un mesaj direct, care îi este foarte familiar: Traian Băsescu, de ce ţi-e frică, nu scapi!", afirmă Dan Voiculescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că retrimite Parlamentului Legea sistemului unitar de pensii publice, solicitând stabilirea vârstei standard de pensionare la 63 de ani pentru femei.

Băsescu a menţionat că legea a venit la promulgare după ce a fost declarată constituţională de către Curtea Constituţională şi a fost semnată de ambii preşedinţi ai Camerelor Parlamentului.

"Din punct de vedere al legalităţii, nu am nicio observaţie asupra legii", a precizat Traian Băsescu.

Mediafax.

×
Subiecte în articol: politic