x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zgonea: Priorităţile legislative ale PSD - angajamentele economice asumate, proiectul de buget

Zgonea: Priorităţile legislative ale PSD - angajamentele economice asumate, proiectul de buget

03 Sep 2012   •   14:16
Zgonea: Priorităţile legislative ale PSD - angajamentele economice asumate, proiectul de buget

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca prioritatile legislative ale PSD sunt angajamentele economice asumate de fostul si actualul Guvern cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala si discutarea proiectului de buget pe anul viitor.

"Prioritatile legislative ale PSD sunt, pe de o parte, angajamentele economice pe care le avem pentru a echilibra legislatia cu ceea ce si-a asumat ca angajament fostul Guvern si actualul Guvern cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala si avem o parte de proiecte care sunt legate de angajamentele Guvernului in momentul in care USL a preluat puterea. Un guvern trebuie sa vina in fata Parlamentului cu un anumit program de guvernare in care sunt aceste angajamente", a spus Zgonea, dupa sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.

El a adaugat ca la PSD s-a discutat si despre o abordare a bugetului de stat pe anul 2013, proiect la care lucreaza deja ministrul Finantelor Florin Georgescu si care va fi discutat in aceasta sesiune parlamentara.

×