x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Cele mai periculoase locuri din Capitală. Cum și-au împărțit zonele clanurile interlope

Cele mai periculoase locuri din Capitală. Cum și-au împărțit zonele clanurile interlope

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2024   •   20:15
Cele mai periculoase locuri din Capitală. Cum și-au împărțit zonele clanurile interlope

Pe lângă muzee, parcuri, cafenele, în Capitală există și locuri periculoase. În aceste zone sunt prezente clanurile interlope.

Care sunt cele mai periculoase zone din București. Locurile unde sunt clanuri interlope

 

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a prezentat un raport detaliat privind locurile pe care este bine să le eviți în București, identificând clanurile interlope care își fac simțită prezența în diverse sectoare ale Capitalei.

În Sectorul 2 există două clanuri, respectiv Clanul Caran și Clanul Duduienilor. Fiecare sector este împărțit între diferite grupări, iar modul în care acestea operează reprezintă o sursă constantă de îngrijorare pentru comunitate.

În Sectorul 3 activează Clanul Chira.

În Sectorul 4 acționează Clanul Sportivilor și Clanul Vancică.

În Sectorul 5 își face simțită prezența Clanul Cămătarilor și Clanul Ştoacă.

Sectorul 6 este controlat de Clanul Vasiloi.

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan avertizează asupra acestor clanuri, subliniind că acestea își reglează conturile între ele, adesea într-un mod periculos pentru cei din jur.

„Aceste clanuri îşi reglează între ei conturile. Ceea ce nu e o problemă, dar să şi le regleze pe câmp. Căci dacă şi le reglează în oraş poate ricoşa glonţul iar un om care trece pe acolo poate fi rănit. Să ştiţi că pentru orice membru al acestor clanuri, să aibă un pistol glock sub haină, este o laudă. Eu nu cred că arma a fost vândută. Eu cred că se află în posesia unui interlop. Cel mai bine ar fi să fie întrebate şi aceste clanuri despre armă, poate cineva are vreo informație. Interlopii caută şă îşi lărgească teritoriul pentru că asta înseamnă bani mai mulţi. Nu este o problemă că aceste clanuri sunt periculoase, ci faptul că ele există şi acționează cu voia Poliției", spune Sorin Ovidiu Bălan, potrivit Antena 3 CNN.

 

×
Subiecte în articol: periculos capitala clan interlop