x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Condiții INSALUBRE pentru studenții de la Academia de Poliție. Imagini de coșmar din grupurile sanitare

Condiții INSALUBRE pentru studenții de la Academia de Poliție. Imagini de coșmar din grupurile sanitare

27 Oct 2022   •   10:09
Condiții INSALUBRE pentru studenții de la Academia de Poliție. Imagini de coșmar din grupurile sanitare

Condițiile oferite studenților de Academia de Poliție din Capitală sunt insalubre, după cum arată imaginile prezentate de Sindicatul Europol. Avocatul Poporului efectuează acum o inspecție inopinată la instituția universitară.

Imaginile de la Facultatea de Jandarmi arată grupuri sanitare degradate, cu igrasie și infiltrații de apă, mucegai, rugină.

"Pentru că s-a încercat distorsionarea realității de către conducerea Academiei de Poliție, afirmându-se că pozele/video sunt “excepții” din pavilioanele cu dormitoare, mai jos vă prezentăm imagini din grupurile sanitare din incinta sălilor de curs ale Facultății de Jandarmi.

Dincolo de scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai, nu vă putem descrie mirosul greu și înțepător care te determină să îți pui mâna la nas pe perioada cât te afli în baie.

Avea dreptate ministrul Bode acum 4 zile când a primit “onorul” la depunerea jurământului militar de credință: “o comunitate universitară performantă".

#AcademiaDePolitie #FocarDeInfectie", scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

Totodată, acesta anunță că a fost sesizat și Avocatul Poporului, care efectuează o inspecție la această instituție. 

"ULTIMA ORĂ! În urma sesizărilor Sindicatului EUROPOL, reprezentații Avocatului Poporului sunt în aceste momente într-o inspecție inopinată în Academia de Poliție. Așteptăm cu mare interes finalizarea verificărilor și identificarea unor soluții urgente pentru ca umilirea studenților să înceteze.

P.S. Conducerea Academiei de Poliție se află într-o stare de hiperexcitabilitate nervoasă și încearcă să se trateze cu pastile de “extraveral”.", informează Sindicatul Europol pe rețeaua de socializare. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×