x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a plecat de acasă pentru a doua oară, pentru a obține o trotinetă

Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a plecat de acasă pentru a doua oară, pentru a obține o trotinetă

de Redacția Jurnalul    |    18 Oct 2024   •   13:45
Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a plecat de acasă pentru a doua oară, pentru a obține o trotinetă

Un copil de 10 ani din judeţul Dâmboviţa a fost găsit sub un pod după ce a plecat, pentru a doua oară, de acasă, pentru a obține o trotinetă electrică. În luna septembrie, el fugise de acasă pentru a aduna peturi ca să îşi cumpere trotineta, transmite Jandarmeria Română.

„Pentru o trotinetă, un copil de 10 ani a plecat la 40 de km de casă. A fost găsit sub un pod. Este vorba despre băiatul din Dâmbovița care, în urmă cu o lună, a fost dus acasă de jandarmi, după ce plecase din sat pentru a aduna peturi ca să își cumpere o trotinetă. A dispărut din nou cu același gând: să strângă bani pentru trotineta visată”, a anunțat vineri Jandarmeria Română.

Copilul a fost văzut joi seară, în jurul orei 23:00, sub un pod de lângă centura orașului. El era dat dispărut de către bunica sa, după ce nu s-a mai întors de la școală. Ulterior, el a fost transportat de autorități la sediul poliției orașului, de unde a fost dus acasă, în comuna Bucșani, județul Dâmbovița.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil plecat de acasa trotineta