x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social GALERIE FOTO - A treia zi de proteste din Piața Victoriei

GALERIE FOTO - A treia zi de proteste din Piața Victoriei

de Anca Arambaşa    |    03 Feb 2017   •   11:38
GALERIE FOTO - A treia zi de proteste din Piața Victoriei
Sursa foto: Anca Arambasa

Protestatarii au părăsit Piața Victoriei după miezul nopții de joi spre vineri, manifestația fiind una pașnică. Îndreptată împotriva recentelor decizii ale Guvernului cu privire la modificarea Codurilor penale, manifestația a adunat în Piața Victoriei, potrivit unor surse oficiale, peste 70.000 de persoane.

Mare parte dintre manifestanţii care au venit joi seară în Piaţa Victoriei din Capitală, în faţa sediului Guvernului, au început să intoneze Imnul Naţional după orele 22. Manifestanţilor le-au fost împărţite flyere cu textul Imnului Naţional și câţiva protestatari au împărţit pliante cu mesajul Jandarmeriei Române, în care se îndemna la protest paşnic şi în care erau trecute câteva sfaturi pentru participanţii la astfel de evenimente, precum acela de a nu se implica în conflicte, scrie Agerpres.

 

VEZI GALERIA FOTO AICI

 

GALERIE FOTO - Cel mai mare protest din ultimii 27 de ani (1 februarie 2017)



"Nu puteţi cumpăra toate generaţiile", "Abrogaţi şi apoi demisionaţi", "România - stat de drept", "DNA să vină să vă ia", "Fără violenţă, nu daţi în jandarmi" - sunt câteva dintre mesajele pe care le afişează persoanele venite în Piaţa Victoriei. 

×