x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mircea Badea trage un semnal de alarmă: "Vă priveşte pe toţi cei care aveţi permis auto. Este unul din cele mai mari pericole"

Mircea Badea trage un semnal de alarmă: "Vă priveşte pe toţi cei care aveţi permis auto. Este unul din cele mai mari pericole"

de Redacția Jurnalul    |    05 Dec 2023   •   10:00
Mircea Badea trage un semnal de alarmă: "Vă priveşte pe toţi cei care aveţi permis auto. Este unul din cele mai mari pericole"

Realizatorul tv, MIrcea Badea, spune că există un motiv serios care îl face să fie stresat atunci când se află la volan.

Testele antidrog dau adesea rezultate fals pozitive, procentul ajungând la 50% și chiar 80%, după cum arată datele din Olt sau Brăila. 

"La fel de bine, poţi să dai cu banul, dacă 50% din ele sunt fals pozitive. Înseamnă unul din două. La Brăila, 9 din 10 oameni au fost făcuţi drogangii aiurea. 

Atenţie, e foarte important, vă priveşte pe toţi cei care aveţi permis de conducere auto!

Veţi putea fi testaţi. Se poate întâmpla, vă opreşte şi vă testează. Deci te opreşte poliţia, te pune să faci testul, el iese pozitiv, doar că tu nu ai consumat droguri.

O să iasă adevărul la analizele de sânge ulterioare, mult ulterioare, după foarte multe luni, timp în care tu vei avea un stigmat de drogangiu şi de periculos că te-ai urcat la volan drogat", a spus Mircea Badea la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

"După părerea mea, acesta este unul dintre cele mai mari pericole. Eu sunt conducător auto şi dacă e să fiu stresat de ceva, de asta sunt stresat, în legătură cu condusul auto: să vină Gigel miliţianul, să-mi pună testul şi să spună "Badea conducea drogat".

Până ies testele de sânge, până se ajunge în instanţă, pot să treacă mai multe luni şi rămâneţi fără permis", a continuat acesta.

×