x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Polițiștii români de frontieră au salvat circa 500 de oameni din apele Mării Mediterane

Polițiștii români de frontieră au salvat circa 500 de oameni din apele Mării Mediterane

09 Noi 2022   •   15:45
Polițiștii români de frontieră au salvat circa 500 de oameni din apele Mării Mediterane
Sursa foto: facebook

Circa 500 de persoane care riscau să se înece în Marea Mediterană au fost salvați de polițiștii români de frontieră, în cele 4 luni de misiune a echipajului MAI 1102.

"Misiune încheiată cu succes. 500 de persoane, salvate din apele Marii Mediterane de poliţiştii de frontieră români.

După 4 luni de misiune, echipajul navei maritime de supraveghere MAI 1102 s-a întors acasă. A salvat în acest timp sute de persoane aflate în risc de a-și pierde viața pe mare. Altfel spus, misiunea a fost îndeplinită cu succes. Au fost aşteptaţi la chei de conducerea Gărzii de Coastă care le-a urat bun venit acasă.

Felicitări tuturor celor 27 de membri ai echipajului și comandantului acestuia!

Domnul comisar de poliţie Giovanovici Eugen este un poliţist de frontieră cu o mare experienţă profesională, care îşi desfăşoară activitatea în structurile Poliţiei de Frontieră Române de 20 de ani şi a participat la 8 misiuni internaţionale.

Din echipajul pe care l-a condus cu onoare face parte şi Anne Marie, cel mai tânăr membru al echipajului şi singura femeie de la bordul navei care, la 22 de ani, s-a aflat în prima misiune internaţională.

Mulţumim colegilor noştri care au reprezentat cu cinste, în cadrul Operaţiunii Comune “THEMIS” 2022 - Italia, a Agenţiei Europene FRONTEX, nu doar Poliția de Frontieră, ci România!", transmite instituția pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×