x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Scandalul vaccinurilor anti COVID-19. Gheorghe Piperea: Toată povestea asta cu întemeierea științifică a fost o minciună

Scandalul vaccinurilor anti COVID-19. Gheorghe Piperea: Toată povestea asta cu întemeierea științifică a fost o minciună

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2023   •   15:55
Scandalul vaccinurilor anti COVID-19. Gheorghe Piperea: Toată povestea asta cu întemeierea științifică a fost o minciună

În plin scandal al efectelor adverse declanșate de vaccinul anti COVID-19, avocatul Gheorghe Piperea este de părere că toate motivațiile științifice au fost doar o farsă.

Gheorghe Piperea, despre scandalul vaccinurilor COVID: "Toată povestea asta cu întemeierea ştiinţifică a fost o farsă"

Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit duminică seară, la Antena 3 CNN, despre noile controverse privind vaccinurile împotriva COVID-19.

"Nu doar că lumea și-a pierdut încrederea în sistemul medical, lumea nu mai merge la spital. Sunt dovezi empirice peste tot. Lumea nu se mai duce în spital pentru că le cer teste, mască și așa mai departe. Toată povestea asta cu întemeierea științifică a fost, de la un cap la altul, o farsă, o minciună. Erau informații care astăzi erau date ca 100% certe, peste o săptămână erau schimbate", a spus acesta la antena3CNN.

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor avertizează acum că există un risc ridicat de inflamații ale inimii la tinerii care s-au vaccinat cu Pfizer sau Moderna. Miocardita este afecțiunea cu care se confruntă unii tineri de peste 16 ani. 

"Acum, după doi ani de zile de cenzură, după doi ani de zile în care ni s-a impus tăcerea, după doi ani de zile în care am fost obligaţi să ne vaccinăm, vin aceste știri. Ne insultă inteligența când spune despre faptul că, după ce a făcut un vaccin care are efecte adverse, face un alt vaccin care combate efectele adverse", explică acesta, care consideră că Albert Bourla, CEO Pfizer, își bate joc de oameni. 

 

 

×