x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social TAROM oferă bilete la prețuri reduse. Perioada și condițiile programului ''Fly PROMO''

TAROM oferă bilete la prețuri reduse. Perioada și condițiile programului ''Fly PROMO''

27 Oct 2022   •   11:53
TAROM oferă bilete la prețuri reduse. Perioada și condițiile programului   ''Fly PROMO''

Tarom începe campania ''Fly PROMO'' prin care oferă prețuri reduse pentru unele curse care vor fi efectuate între 15 noiembrie - 15 decembrie 2022.

Oferta vizează cumpărarea de bilete în intervalul 27 octombrie - 30 octombrie 2022 pentru zboruri pe rutele Bucureşti şi Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic de la 119 euro; între Bucureşti şi Budapesta, Bruxelles, Chişinău, Frankfurt, Munchen, Praga, Sofia de la 139 euro, şi între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv de la 159 de euro.

Prețurile vizează curse dus-întors, taxe incluse, bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Perioada de vânzare a biletelor este 27 octombrie-30 octombrie 2022; perioada de călătorie 15 noiembrie-15 decembrie 2022; perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă/duminică; perioada maximă de şedere la destinaţie este de o lună.
Programul vizează doar pe curse operate cu avioane TAROM.

"Rezervarea şi emiterea trebuie să fie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată 'în agenţie' în termen de maxim 48 de ore; reducerea de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani; modificarea datelor de călătorie poate fi făcută cu plata unei taxe începând de la 50 de euro, în funcţie de momentul solicitării şi a disponibilităţii tarifelor pe noile date de călătorie; rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă. Locurile pentru această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zborurile TAROM selecţionate", anunță compania. 

×
Subiecte în articol: tarom