x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Timiş: Bărbat diagnosticat cu gripă AH1, din Deva, decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş'

Timiş: Bărbat diagnosticat cu gripă AH1, din Deva, decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş'

29 Mar 2016   •   18:05
Timiş: Bărbat diagnosticat cu gripă AH1, din Deva, decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş'

Un bărbat de 39 de ani, din Deva a decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, fiind diagnosticat cu gripă de tip AH1, conform reprezentanţilor spitalului.

"Bărbatul a fost internat o săptămână la Deva şi, agravându-se boala, vineri a fost transferat la noi, unde a fost imediat intubat, dar duminică noaptea a decedat. Am înţeles că la Hunedoara i s-au recoltat probe şi s-a confirmat gripa de tip AH1", a declarat marţi, pentru AGERPRES, dr. Virgil Musta, purtător de cuvânt al Spitalului 'Victor Babeş' din Timişoara.

Potrivit medicului, ultimul caz de deces din cauza gripei, în judeţ, a fost înregistrat în urmă cu două luni, la Spitalul Judeţean, pacientul fiind transferat de la Spitalul 'Victor Babeş', după ce starea de sănătate i s-a alterat şi a avut nevoie de aparat pentru respiraţie artificială.

"În general, cei care au murit din cauza gripei au fost pacienţi cu patologii multiple. Cel din judeţul Hunedoara părea a nu fi avut alte afecţiuni sau nu se ştia despre acestea", a completat Musta.

×
Subiecte în articol: gripa ah1