x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Tragedie la Tulcea. Un fost comisar șef a fost găsit mort în condiții suspecte

Tragedie la Tulcea. Un fost comisar șef a fost găsit mort în condiții suspecte

16 Noi 2022   •   17:05
Tragedie la Tulcea. Un fost comisar șef a fost găsit mort în condiții suspecte
Sursa foto: ziaruldetulcea.ro

Fostul șef al Serviciului Cazare din cadrul Poliției Județene Tulcea a fost găsit mort, în această dimineață, în apropierea locuinței.

Comisarul șef în rezervă Mihăiță Brânză avea 44 de ani. IPJ Tulcea a deschis dosar pentru moarte suspectă, scrie ziaruldetulcea.ro. 

În data de 22 octombrie 2022, acesta a fost implicat într-un incident rutier. Un șofer a reclamat la numărul de urgență 112 faptul că l-a văzut pe fostul ofițer de poliție conducând haotic. Trei echipaje de poliție au pornit în urmărirea sa deoarece nu a vrut să oprească la semnale. El a accelerat când polițiștii au vrut să-l oprească. Cursa nebunească s-a terminat când comisarul a făcut o manevră periculoasă care a proiectat mașina în gard. 

„În timp ce polițiștii efectuau verificări, conducătorul auto a părăsit locul unde a fost oprit inițial după care trei echipaje de poliție au plecat în urmărirea acestuia”, a  transmis Ioana Maria Nanu, purtător de cuvânt la IPJ Tulcea.

În cauză a fost deschis dosar penal iar fostului comisar i-au fost recoltate probe de sânge. Mihai Brânză nu a vrut să comenteze incidentul, spunând că așteaptă rezultatul anchetei și că ar fi fost vorba despre o neînțelegere. 

 

×
Subiecte în articol: tulcea mihaita branza