x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Alertă imediată COD ROȘU de ploi torențiale în județul Constanța

Alertă imediată COD ROȘU de ploi torențiale în județul Constanța

de Redacția Jurnalul    |    01 Oct 2024   •   07:23
Alertă imediată COD ROȘU de ploi torențiale în județul Constanța

Meteorologii au emis o avertizare Cod roșu pentru județul Constanța, valabilă marți dimineață. Potrivit acesteia, în timp scurt sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp.

„Va ploua/Vor fi averse, iar prin acumularec cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp. În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantități de 40...65 l/mp”, transmite ANM.

Meteorologii precizează că este vorba despre localitățile Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu și Costinești.

Avertizarea este valabilă până la ora 9.00.

Circulație îngreunată din cauza precipitațiilor

Se circulă îngreunat pe DN 22, între localitățile Lumina și Palazu Mic, dar și pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, din cauza ploilor din ultimele ore, anunță Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza precipitațiilor din ultimele ore, s-a acumulat apă pe partea carosabilă, astfel că se circulă îngreunat pe DN 22, între localitățile Lumina și Palazu Mic, dar și pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cod rosu Constanța