x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare ANM: Temperaturile în Capitală vor scădea. Ninsoare în acest weekend

Avertizare ANM: Temperaturile în Capitală vor scădea. Ninsoare în acest weekend

27 Dec 2019   •   22:53
Avertizare ANM: Temperaturile în Capitală vor scădea. Ninsoare în acest weekend

Temperaturile în Capitală vor marca o scădere de la o zi la alta, începând de vineri seara, ajungându-se la minime de minus 2 grade, iar de sâmbătă vor cădea precipitaţii mixte şi, ulterior, sub formă de ninsoare, potrivit unei prognoze meteorologice speciale pentru municipiul Bucureşti, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 27 decembrie 2019, ora 22:00 - 29 decembrie 2019, ora 22:00.

Potrivit meteorologilor, cerul va avea înnorări şi temporar vor fi precipitaţii, cu precădere în a doua parte a zilei de sâmbătă (28 decembrie) şi pe parcursul zilei de duminică (29 decembrie). Acestea vor fi la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu viteze la rafală de până la 25-30 km/h.

Valorile de temperatură vor marca o scădere de la o zi la alta. Astfel, maxima de sâmbătă va fi de 4-6 grade, iar cea de duminică de 1-3 grade. Temperaturile minime se vor situa în intervalul minus 2 - 0 grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informaţiile meteorologice. AGERPRES

×