x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea AVERTIZĂRI METEO pentru următoarele 24 de ore

AVERTIZĂRI METEO pentru următoarele 24 de ore

29 Iun 2018   •   11:57
AVERTIZĂRI METEO pentru următoarele 24 de ore

Meteorologii au emis mai multe avertizări meteo pentru următoarele zile.

Cod galben pentru intervalul 29  iunie, ora 11:30 și 30 iunie, ora 06 va fi instabilitate atmosferică accentuată și căderi însemnate de apă;
În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în Transilvania, Maramureș, Crișana, Banat, nordul Munteniei și zona montană și deluroasă a Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină.

Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat  40…50 l/mp.

Cod portocaliu pentru intervalul 29  iunie, ora 15 până pe 30 iunie ora 06. Fenomene vizate, ploi abundente care se vor manifesta în jumătatea de nord a Moldovei, zona Carpaților Orientali, local în Maramureș și în sud-estul Transilvaniei temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60…70 l/mp.
Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp.

×