x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea ANM anunta: Ninsorile şi vântul se vor diminua în intensitate

ANM anunta: Ninsorile şi vântul se vor diminua în intensitate

23 Mar 2018   •   12:25
ANM anunta: Ninsorile şi vântul se vor diminua în intensitate

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Gabriela Băncilă, a declarat că, în cursul după-amiezei de vineri, în Bucureşti, ninsoarea şi vântul se vor diminua în intensitate.

 

"Pe parcursul zilei de azi, Municipiul Bucureşti se menţine sub incidenţa avertizării cod portocaliu, până la ora 15,00. În acest interval va continua să se semnaleze fenomenul de viscol în zona Municipiului Bucureşti cu o intensitate mai mare la periferia oraşului, acolo unde rafalele de vânt ating viteze în jurul a 55 km/h. Vizibilitatea, în special în zona de periferie a oraşului, este temporar diminuată. După-amiază, atât ninsoarea, cât şi intensificările de vânt vor intra într-un proces de diminuare a intensităţii, motiv pentru care, spre seară, aceste fenomene vor înceta, va înceta ninsoarea, se va diminua semnificativ şi vântul. Nu apreciem viteze mai mari de 20-39 km/h", a precizat reprezentanta ANM, la comandamentul de iarnă.

Ea a menţionat că, în momentul de faţă, se înregistrează o grosime a stratului de zăpadă mai semnificativă în centrul oraşului, acolo unde vântul nu a fost atât de intens, fiind vorba de aproximativ 25 de centimetri.

Băncilă a adăugat că spre orele după-amiezii şi spre seară grosimea stratului de zăpadă va fi de 25 - 35 centimetri. AGERPRES

×