x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Codul Portocaliu şi Codul Galben de inundaţii, actualizate. Vezi bazinele hidrografice vizate

Codul Portocaliu şi Codul Galben de inundaţii, actualizate. Vezi bazinele hidrografice vizate

25 Mai 2012   •   11:06
Codul Portocaliu şi Codul Galben de inundaţii, actualizate. Vezi bazinele hidrografice vizate
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a actualizat, astazi, avertizarile Cod Portocaliu si Cod Galben de inundatii. Acestea urmeaza sa intre in vigoare in aceasta dupa-amiaza si sa expire sambata la ora 16:00.

Bazinele hidrografice vizate de inundatii sunt: Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Jiu superior si mijlociu, Olt, Prahova inferioarã, Putna mijlocie si inferioarã.

Potrivit hidrologilor, in perioada 25 mai, ora 13.00 - 26 mai, ora 16.00, se mentine avertizarea de Cod Portocaliu pe raul Motru si pe afluentul sau Cosustea (judetul Mehedinti). Totodata, se mentine Codul Galben de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice: Timis, Barzava (judetele caras Severin si Timis), Caras, Nera, Cerna (judetul Caras Severin), Jiu si afluentii sai din sectorul Iscroni - amonte Podari (judetele Hunedoara, Gorj, Mehedinti si Dolj), pe Olt sector Feldioara - Hoghiz (judetul Brasov), pe Raul Negru aval s.h.Reci (judetul Covasna), pe afluentii Oltului inferior (judetele Valcea si Olt), Prahova inferioara si pe afluentul sau Cricovul Sarat (judetele Prahova si Ialomita) si pe Putna sector aval s.h. Colacu (judetul Vrancea).

×